MARDİN / KIZILTEPE - Günlüce Ortaokulu

Şbt

YILDIZ KIZLAR FUTSAL TAKIMIMIZ 3.OLDU

EMEKLERİNDEN DOLAYI ÖĞRETMENİMİZ ALİ KAPLAN a TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuz Türkçe öğretmenlerinden REŞİT BULUT atasözü ve deyimlerin anlamlarını açıklama ve görsellerle destekleyip öğrencilerin de katkısıyla okul panosunda sergileme çalışmalarını yapmışlardır.

Çalışmalrından dolayı öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerin akademik performanslarını ölçmek ve gerçek sınavlarına hazırlanmalarına yardımcı olmak amacıyla bütün sınıflarımıza yönelik deneme sınavı yapıldı.

Ock

Gereksiz harcanan enerji ,kaybedilen emektir.3-7 Ocak enerji tasarruf haftası dolasıyla hazırlanan çalışma için öğretmenimiz ESRA URTEKİN e teşekkür ederiz.

ÖĞRETMEN VE İDARECİLERİMİZE AKRAN ZORBALIĞI İLE İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

Ara

Mehmet Akif’i Anma ve Anlama etkinlikleri kapsamında hazırlanan  pano ve ders içi etkinlikler için Orhan Adanır öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI VE REHBERLİK KONULARINDA  REHBERLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ TARAFINDAN GÖNDERİLEN  SERCAN HOCAMIZ  TARAFINDAN SEMİNER VERİLDİ

Ara

5. Ve 6. Sınıf öğrencilerimizle cami ziyaretimizi gerçekleştirdik. Miniklerimizi camiyle tanıştı, camide eğitici oyunlar oynayarak eğlenerek öğrendiler.

Emeklerinden dolayı Büşra öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli malı haftası kutlandı.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi

FİLİSTİN İÇİN BİR NOT BIRAK

ADLI ÇALIŞMA DA EMEĞİ GEÇEN BÜŞRA VE MUSTAFA ÖĞRETMENLERİMİZE , DUYARLILIĞINDAN DOLAYI ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

OKUL GENELİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI YAPILDI.

ENGELLERİ BİRLİKTE AŞALIM

ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI MUSTAFA SERCANOĞLU HOCAMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

GÜZEL TÜRKÇE

Ara

Her sene olduğu gibi bu sene de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü coşkuyla kutladık. Kutlama programını yapan İngiliz Öğretmenimiz Büşra Kargören'e teşekkür ederiz.